Despre noi

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria de brutărie și panificație dobândită atât în țară, cât și în străinătate, am înființat JOEM PAN în 2018, an în care compania și-a și început activitatea. 

De-a lungul anilor am experimentat faptul că majoritatea ingredientelor de panificație provin din străinătate, însă chiar și așa, acestea nu reușesc să satisfacă pe deplin nevoile din România, deoarece deseori ele nu se ridică la nivelul așteptărilor în ceea ce privește disponibilitatea și livrarea, respectiv lasă de dorit și la capitolul raport calitate-preț. Drept urmare, am decis să înființez această companie, care și-a propus ca obiectiv să ofere asistență și suport brutăriilor și patiseriilor din România în toate domeniile, oferind răspunsuri și soluții eficiente, flexibilitate și promptitudine în ceea ce privește aspectele legate de produse și tehnologii de panificație.

Scopul nostru este de a ne îmbunătăți continuu performanța și de a căpăta tot mai multă experiență pentru a putea satisface toate așteptările clientelei noastre. De asemenea, ne străduim să asigurăm nu doar satisfacția clienților, ci și a partenerilor

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Fii mereu printre primii care află despre toate noutățile, rețetele și informațiile privind produsele noastre!

Îți trimitem doar informații proaspăt scoase din cuptor!
Shopping Cart
Scroll to Top